How Well Do You Know Michael?


This week we chatted with Michael on what he’s into and what some of his favorite things are! Again, we want to see what you guys think before we reveal the answers! Take a look at the quiz below and leave your answers in the comments.

1. Favorite Stand Up Comedian
a. Anjelah Johnson
b. Jerry Seinfeld
c. Chris Rock

2. Favorite SNL Skit
a. Car Horns and More
b. T.R.A.A.A.P.D. (Teens Raising Awareness About Awful Parent Driving)
c. We are the World III

3. Favorite Song
a. The Lazy Song (Bruno Mars)
b. Just Dance (Lady Gaga)
c. Boom Boom Pow (Black Eyed Peas)

4. Favorite Rapper
a. Lil Wayne
b. Nicki Minaj
c. Drake

5. Favorite Female Singer from age 3
a. Gwen Stefani
b. Britney Spears
c. Shakira

6. Favorite Singer or Group from Age 4
a. Backstreet Boys
b. Avril Lavigne
c. Nelly

7. Favorite Movie:
a. Elf
b. The Social Network
c. Napoleon Dynamite

8. Favorite Actor:
a. Jim Carey
b. Eddie Murphy
c. Will Ferrell

9. Favorite Actress
a. Reese Whitherspoon
b. Sarah Silverman
c. Kristen Stewart

10. Favorite Color:
a. Orange
b. Blue
c. Green

11. Favorite Lunch:
a. Sushi
b. Spaghetti
c. Ribs

12. Favorite Candy:
a. Snickers
b. Skittles
c. Warheads

Advertisements

10 Responses to “How Well Do You Know Michael?”

  1. 1st off , hey , its Ivy (to Marisa)
    1.Chris Rock
    2.T.R.A.A.A.P.D.
    3.Lazy Song Bruno Mars
    4.Drake
    5.Britney Spears
    6.Nelly
    7.Napoleon Dynamite
    8.Will Ferrell
    9.Kristen Stewart
    10.Green
    11.Sushi
    12.Skittle
    ILY MICHAEL AND MARISA <333
    ~Ivy
    @ivy3winter

  2. Patrick Says:

    1-C, 2-B, 3-B, 4-B, 5-B,, 6-A, 7-A, 8-A, 9-B, 10-A, 11-B, 12-B

  3. I totally know that Michael LOVES Lady Gaga because he came to my school and did a ton of her songs, so my anwer to 3. is Just Dance by Lady Gaga!

    I LOVE u Michael and Marisa!
    Keep Rocking 😉

  4. 1. C
    2. B
    3. B
    4. A
    5. B
    6. B
    7. A
    8. B
    9. A
    10. C
    11. B
    12. B

  5. you and your sister do very well in song i really love your song you and your sister are talented and you have a good music video u sing beautiful than ladygaga

  6. OMG idk these answers but i say the Cody Simpson and Greyson Chance concert today and Michael is sooooooooooooooooo Cute

  7. i love michael he very cool but i need the fecbook for he i love you michael my skype leghlam.lamis

  8. hey michael i just love you…and oh my god…im your age…

  9. Hey Michael and Marisa!I ❤ ya so much!OK,here are my answers!
    1. Chris Rock
    2. T.R.A.A.A.P.D.
    3. The Lazy Song
    4. Drake
    5. Shalira
    6.Backstreet Boys
    7. The Social Network
    8. Will Farrell
    9. Sarah Silverman
    10. Green
    11. Sushi
    12. Warheads(I know this one for a fact!:D)

    • 1: C Chris Rock
      2: B T.R.A.A.A.P.D. (Teens Raising Awareness About Awful Parent Driving)
      3:B Nicki Minaj
      4: B Just Dance (Lady GaGa)
      5: C Avril Lavinge
      6: B Shakira
      7: C Napoleon Dynamite
      8: B Eddie Murphy
      9: A Reese Whitherspoon
      10:A orange
      11: A sushi
      12: C warheads

      I love You Michael and Marisa<3 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: